Installatie werkzaamheden: Belangrijk om te weten

1. Zorg ervoor dat de engineer goede toegang heeft tot het aansluitpunt.

2. Controleer of er twee vrije stopcontacten zijn voor het aansluiten van modem en router. Dit mag ook met een stekkerdoos zijn.

3. Heb je Wifi Plus voor Ondernemers? Dan is er nog een extra stopcontact nodig.

4. We installeren zowel modem als router bij het aansluitpunt, tenzij er interne bekabeling voor de router aanwezig is naar een andere ruimte.

5. De engineer verricht geen andere werkzaamheden zoals het doortrekken van kabels of het wegwerken van kabels achter de plinten.