Hoe wordt het Zakelijk Internet geïnstalleerd?

Na het afsluiten van het Zakelijk Internet abonnement kiest u een gewenste dag voor een afspraak. Hierbij komt een engineer (niet de  engineer van Future Connections) langs om te testen of de binnenkomende lijn goed is. Kort daarna ontvangt u van ons een e-mail om een afspraak in te plannen voor de installatie. Onze engineer (van Future Connections) sluit dan het modem en de router voor u aan en zorgt  ervoor dat de verbinding werkt. Daarnaast installeert de engineer wifi op maximaal 3 apparaten.